Autor Societat
31 Gener 2015 a 11:45

Detingut l’autor de l’atropellament mortal d’un Mosso d’Esquadra aquest matí

Dóna 0,71 mg/l en la prova d’alcoholèmia

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

Aquest matí, un agent del cos dels Mossos d’Esquadra ha perdut la vida després de ser envestit per un conductor que s’ha saltat un control de trànsit a la C-58, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès. L’autor dels fets és un veí de Santa Coloma de Gramanet, de 24 anys d’edat i nacionalitat espanyola, i ha acabat detingut poc temps després de cometre el delicte d’homicidi.

Els fets han passat aquest matí mentre els mossos realitzaven un control de trànsit. Un vehicle d’alta gamma s’ha aproximat al control, i fent cas omís dels senyals dels agents perquè s’aturés, ha accelerat, atropellant el caporal de trànsit, i s’ha donat a la fuga. Els mossos que es trobaven al control han atès ràpidament el seu company, que ha quedat ferit molt greu, fins que ha arribat l’ambulància medicalitzada, però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Immediatament, els Mossos han informat dels fets a totes les policies locals i del cos de Mossos d’Esquadra de la zona, i s’ha activat un dispositiu per cercar el vehicle fugat. Una patrulla dels mossos l’ha localitzat a la C-17, dins del terme municipal de Montcada i Reixac. El turisme els ha sobrepassat a gran velocitat, i la patrulla l’ha seguit fins a Santa Coloma, a la cruïlla del carrer Jacint Verdaguer, on el conductor ha quedat detingut com a presumpte autor de la mort de l’agent. La prova d’alcoholèmia que se li ha practica al mateix lloc ha donat un resultat positiu de 0,71 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. El detingut ha estat traslladat a dependències policials i passarà a disposició judicial durant els propers dies.

Switch to mobile version