Autor Societat
28 Gener 2015 a 16:00

Creu Roja Sabadell arriba als 7.831 socis

D’aquests, 205 són empreses

Creu Roja de Sabadell

Creu Roja de Sabadell // Foto: Joan Murcia

Durant el darrer any el número de socis de Creu Roja Sabadell s’ha anat incrementant fins a arribar a la xifra total de 7.831. Concretament durant l’any 2014 es van registrar 380 associats en el que és un dels millors balanços dels darrers anys. Del total de socis, 250 són empreses i la resta persones a títol individual. Un augment que s’interpreta com un signe de confiança a la ciutadania que ofereix l’entitat.

Des de Creu Roja Sabadell insisteixen en la necessitat de continuar amb aquesta progressió en el nivell de col·laboració donats els creixents reptes que ha d’afrontar l’assemblea local. A banda dels projectes habituals de l’entitat, es vol anal més enllà en aspectes com la pobresa energètica o en l’atenció a la infància, la joventut i les persones desocupades.

Totes aquelles persones que desitgin fer-se socis, poden dirigir-se a la seu de l’entitat al carrer Marquès de Comillas 95; i en cas que ho facin abans del 31 de gener, un 40% de la seva quota serà destinada automàticament a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, el macroprograma de Creu Roja que garanteix alimentació saludable i equilibrada a nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques.

Switch to mobile version