Autor Cinema, teatre i televisió
2 Gener 2015 a 18:00

Como acabar con tu jefe 2

"Como acabar con tu jefe 2"

“Como acabar con tu jefe 2”

L’any 2015 comença amb l’estrena de la comèdia americana “Como acabar con tu jefe 2”, en la qual Christopher Waltz, Jennifer Aniston, i Kevin Spacey entre d’altres ens faran riure amb aquesta segona entrega dirigida per Sean Anders. També arriben als cinemes dos grans actors amb dos grans trhillers, Benedict Cumberbatch amb “Descifrando enigma”, i Mark Walkberg amb “El jugador”. El cinema fantàstic no podia faltar per encetar bé l’any, i per això s’estrena aquesta setmana “El séptimo hijo”, un film de Sergey Bodrov. També arriben dues produccions europees, la comèdia francesa “Se nos fue de las manos”, i el biopic polonès del guanyador del Premi Nobel de la Pau i fundador de Solidaritat de Polònia, Lech Walesa, “Walesa, la esperanza de un pueblo”. Finalment també s’estrena la darrera pel·lícula d’Álex de la Iglesia, “Messi”, en aquest cas un documental sobre el jugador de futbol Lionel Messi.

____________________________________________________________________________________________

COMO ACABAR CON TU JEFE 2 (HORRIBLE BOSSES 2)

COMÈDIA. Dirigida per: Sean Anders. Repartiment: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Christoph Waltz, Chris Pine, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Kelly Stables, Suzy Nakamura, Brianne Howey, Romina, Brendan Hunt, Alyssa Preston i Brandon Richardson.

Cegats per l’ambició, Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day), i Kurt (Jason Sudeikis) decideixen crear el seu propi negoci i ser els caps, però un hàbil inversor els tomba els plans. Vençuts, desesperats i sense recursos legals, els tres aspirants a empresaris tramen un pla per segrestar al fill de l’inversor, demanar un rescat i recuperar el control de la seva empresa.

____________________________________________________________________________________________

DESCIGRANDO ENIGMA (THE IMITATION GAME)

THRILLER. Dirigida per: Morten Tyldum. Repartiment: Benedict Cumberbatch, Keria Knightley, Mark Strong, Charles Dance, Matthew Goode, Allen Leech, Tuppence Middelton, Rory Kinnear, Tom Goodman-Hill, i Hannah Flynn entre d’altres.

Biopic sobre el matemàtic britànic Alan Turing, famós per haver desxifrat els codis secrets nazis continguts a la màquina Enigma, fet que va determinar l’esdevenir de la Segona Guerra Mundial a favor dels aliats. Lluny de ser admirat com un heroi, Turing va ser acusat i jutjat per la seva condició d’homosexual l’any 1952.

____________________________________________________________________________________________

EL JUGADOR (THE GAMBLER)

THRILLER. Dirigida per: Rupert Wyatt. Repartiment: Mark Walkberg, Brie Larson, Jessica Lange, John Goodman, Michael K. Williams, Sonya Walger, Emory Cohen, Leland Orser, George Kennedy i Richard Schiff.

Un professor d’anglès addicte al joc deu a la màfia 40.000 dòlars. Per ajudar-lo a reflotar, la seva mare decideix deixar-li una mica de diners que ell intenta multiplicar ràpidament a Las Vegas. Malauradament la sort no l’acompanya, i el seu futur cau en mans de la màfia.

____________________________________________________________________________________________

EL SÉPTIMO HIJO (SEVENTH SON)

FANTÀSTIC. AVENTURES. Dirigida per: Sergey Bodrov. Repartiment: Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes, Kit Harington, Alicia Vikander, Lilah Fitzgerald, Antje Traue, Olivia Williams, Djimon Hounsou i Jason Scott Lee entre d’altres.

El Mestre Gregory és un cavaller que segles enrere va capturar la malèfica i poderosa bruixa Mare Malkin. Però la bruixa va aconseguir escapar-se, i ara prepara la seva venjança. Després de convocar a tots els seus seguidors, Malkin decideix actuar. Mentrestant el Mestre Gregory es proposa ensenyar en un temps rècord al seu jove aprenent Tom Ward, a lluitar contra la màgia negra.

____________________________________________________________________________________________

SE NOS FUE DE LAS MANOS (BABYSITTING)

COMÈDIA. Dirigida per: Philippe Lacheau i Nicolas Benamou. Repartiment: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Julien Arruti, Grégoire Ludig, David Marsais, Gérard Jugnot, i Clotilde Courau, entre d’altres.

Al fallar-li la cangut pel cap de setmana, Marc Shaudel confia el seu fill Rémy a el seu empleat Franck, al que considera un noi seriós. Al matí següent, la policia el truca per dir-li que en Remy i en Franck han desaparegut, i durant la investigació a la casa, troben una càmera amb les imatges gravades durant la nit anterior.

____________________________________________________________________________________________

WALESA, LA ESPERANZA DE UN PUEBLO (WALESA. CZLOWIEK Z NADZIEI)

DRAMA. BIOGRÀFIC. Dirigida per: Andrzej Wajda. Repartiment: Robert Wieckiewicz, Agnieszka Grochowska, Iwona Bielska, Zbigniew Zamachowski, i Maria Rosaria Omaggio, entre d’altres.

Aquest film narra la lluita revolucionaria que va emprendre Lech Walesa, Premi Nobel de la Pau i fundador del Sindicat polac Solidaritat, contra el govern del seu país per destruir el comunisme. La seva increïble metamorfosi des d’un simple treballador centrat en la seva feina del dia a dia, a un líder carismàtic. Aquest controvertit personatge, no exempt de defectes, va ajudar a milions de persones a alliberar els seus somnis de llibertat, aconseguint transformacions més enllà de la imaginació de qualsevol persona d’aquella època.

____________________________________________________________________________________________

MESSI

DOCUMENTAL. Dirigit per: Álex de la Iglesia.

Pel·lícula de no-ficció sobre l’astre argentí dirigit per Álex de la Iglesia amb guió de Jorge Valdano. A la pel·lícula hi intervenen importants figures del món del futbol com Johan Cruyff, César Luis Menotti, Jorge Valdano, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, o Alejandro Sabella, entre molts d’altres. “Messi” combina imatges d’arxiu, entrevistes i filmacions familiars inèdites, amb la recreació de moments més importants de la vida del protagonista. Álex de la Iglesia es centra especialment en la infància i adolescència del jugador argentí, que als seus 27 anys, és un de les grans icones de la història de, futbol i de l’esport en general.

Switch to mobile version