Autor Sanitat
28 Gener 2015 a 12:00

Ciutadans dóna suport a les reivindicacions dels treballadors del CST

S’adhereix al manifest impulsat pel Comitè d’Empresa

Manifestacions davant d'un CAP depenent del Consorci Sanitari de Terrassa

Manifestacions davant d’un CAP depenent del Consorci Sanitari de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Per mitjà d’un comunicat emès ahir, els grups municipals de Ciutadans (C’s) de Terrassa, Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Rubí van voler donar suport a les reivindicacions dels treballadors del Consorci Sanitari de Terrassa i van informar de la seva adhesió al manifest impulsat pel Comitè d’Empresa de la organització.

El candidat de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, va destacar el “suport incondicional” del seu partit a la defensa d’una sanitat pública “en la qual els professionals tinguin un conveni digne i no recaigui sobre els seus salaris la sostenibilitat del sistema sanitari”.

García va denunciar que, actualment, per “interessos partidistes” i “amb la finalitat de satisfer a empreses amigues del conseller Boi Ruiz i de CDC es retalla i es redueix el pressupost sanitari “mentre s’incrementen les partides destinades a empreses privades”.

D’altra banda, el candidat al consistori sabadellenc va reclamar a Convergència i Unió i a Esquerra Republicana de Catalunya que deixin de “sacrificar als usuaris i als professionals del sector amb l’eterna excusa de “no hi ha diners” quan, per un altre costat, estan malgastant els diners creant  unes infraestructures d’un estat imaginari sense tan sols poder mantenir el nostre actual estat del benestar”.

Switch to mobile version