Autor Handbol
2 Gener 2015 a 11:00

Cinc jugadores de l’OAR Gràcia, a la selecció catalana juvenil

Les sabadellenques disputaran aquests dies l’Estatal d’Handbol autonòmic

Les cinc jugadores de l'OAR Gràcia de la Selecció Catalana

Les cinc jugadores de l’OAR Gràcia de la Selecció Catalana // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

Fins a cinc joves jugadores del Club d’Handbol OAR Gràcia de Sabadell participaran a partir d’aquesta tarda al Campionat Estatal de Seleccions Autonòmiques que se celebrarà a Castelló, entre els dies 2 i 7 de gener. Formaran part de la Selecció Catalana juvenil femenina, que espera millorar els bons resultats de ara fa un any, quan va quedar en tercera posició.

Laia Andrade Pera, Certa Botrina (Berta Cotrina), Remei Prat Riera, Claudia Ruiz Carrasco i Irene Garcia Garcia són les escollides per formar part del quadre català. Fa dos dies, es van entrenar amb la resta de jugadores catalanes a Amposta, i ahir van fer l’última sessió d’entrenament a Vilanova i la Geltrú. Avui mateix, ja viatjaran cap a Castelló.

Switch to mobile version