Autor Handbol
14 Gener 2015 a 16:15

Cinc jugadores de l’Handbol Sant Quirze al Campionat d’Espanya

Bronze per a la selecció infantil i cinquè lloc pel cadet

La selecció catalana de handbol infantil femení amb el bronze

La selecció catalana de handbol infantil femení amb el bronze // Imatge del web Ajuntament Sant Quirze

Al Campionat d’Espanya d’Handbol 2015, de categories infantil, cadet i juvenil, que s’ha celebrat a Orpesa, hi han participat cinc jugadores de l’Handbol Sant Quirze, integrades en la selecció catalana. Marina Rodríguez i Liliana González han format part de l’equip català infantil femení, que va guanyar la medalla de bronze, mentre que Carla Robles, Janna Sobrepera i Gal•la Carreras van ser part del combinat cadet, que va quedar en cinquena posició.

El bronze de la selecció infantil va ser un triomf en tota regla, només superades per les seleccions de Galícia i de la Comunitat Valenciana. La portera Liliana González va ser una de les destacades del campionat, i Marina Rodríguez va fer vuit gols en tota la competició, marcant-ne tres en el partit decisiu per la medalla, en front de la Comunitat de Madrid, derrotada per 23-21.

Pel que fa a les noies de la selecció catalana cadet van assolir el cinquè lloc en el campionat, gràcies a la victòria en el partit pel cinquè i sisè lloc contra l’equip d’Andalusia (33-27). En el matx Janna Sobrepera va anotar set gols (a més de generar una altra ocasió); Gal•la Carreras, en va fer tres, i Carla Robles, un. Sobrepera va ser una de les màximes realitzadores de tot el torneig, amb 29 dianes. En el compte total particular Carreras en va anotar 6, i Robles, 3.

L’alcaldessa, i així mateix regidora d’Esports de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, ha felicitat públicament i efusivament les esportistes de l’Handbol Sant Quirze: “Els equips i esportistes de l’entitat porten el nom de Sant Quirze per tot arreu, amb uns resultats molt remarcables, que ens fan sentir orgullosos a tots els santquirzencs i santquirzenques”.

Switch to mobile version