Autor Societat
9 Gener 2015 a 12:00

Cerdanyola habilitarà quatre punts de recollida per deixar els arbres de Nadal

Només es recolliran dilluns al matí

recollida avets

L’Ajuntament ha habilitat quatre punts de recollida d’avets // Imatge extreta del web Nadal.BCN

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès habilitarà quatre punts de recollida perquè els comerciants i veïns que ho desitgin hi deixin els arbres de Nadal. Els punts, ubicats a la Plaça de l’Abat Oliva, a la Plaça de Sant Ramon, al Pla de les Alzines i al Mercat Municipal de Serraperera, només funcionaran el dilluns vinent al matí, i abans de les dotze del migdia es desmuntaran un cop recollits els avets. A partir d’aquell moment, caldrà dipositar els arbres a la deixalleria.

En un comunicat fet públic ahir, l’Ajuntament demana a la ciutadania que no deixi els arbres nadalencs als contenidors del rebuig o de l’orgànic, perquè ocupen massa espai, dificulten la feina de recollida dels equips de neteja i no se’n pot fer un bon tractament una vegada arriben a la planta de reciclatge. Per això demana explícitament que s’aprofiti el dilluns vinent per llençar els arbres en algun dels quatre punts habilitats o, si això no es possible, portar-los a la deixalleria.

Els responsables del consistori aprofiten l’anunci dels punts de recollida d’avets per suggerir altres accions als veïns de Cerdanyola ara que s’ha donat per tancada la campanya nadalenca. En el comunicat, es recorda que els papers que embolcallaven els regals han d’anar al contenidor blau i es recomana que abans de llençar-los es comprovi si es poden tornar a utilitzar com a decoració o per embolicar altres objectes.

Durant el Nadal, amb els sopars i les festes, també augmenta la producció de residus de vidre. Per això l’Ajuntament demana que es llencin al contenidor verd totes les ampolles i envasos utilitzats i recorda que les copes, els plats o els gots de vidre no s’han de dipositar en aquest contenidor perquè no són envasos i, per tant, cal portar-los a la deixalleria.

Switch to mobile version