Autor Societat
2 Gener 2015 a 17:00

Cavalcada de Reis a Cerdanyola

2.300 quilos de caramels per rebre als Reis de l’Orient

El rei Melcior amb la clau de la ciutat de Cerdanyola

El rei Melcior amb la clau de la ciutat de Cerdanyola // Imatge del web Ajuntament de Cerdanyola

La cavalcada de Reis de Cerdanyola, que suposa tota una celebració, i no només pels infants, s’iniciarà ben d’hora a la tarda, a les 16.15h davant el Mercat de Serraperera amb una festa infantil amb el grup Plàstics. Durant la festa arribaran els Reis de l’Orient, que seran rebuts amb el pa i la sal com a senyal de benvinguda.

La cavalcada pels carrers de la població començarà a les 18.30h i sortirà del Parc Tecnològic, per entrar a la ciutat pel carrer de Sant Ramon. El recorregut seguirà pels carrers d’Anselm Clavé i Sant Enric, plaça de Sant Ramon, carrers de Sant Casimir i Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, avinguda de la Primavera i de Catalunya i carrer de Francesc Layret per acabar finalment a la plaça de l’Abat Oliba.

Allà es farà la tradicional recepció als Reis Mags, en què rebran la clau de la ciutat de mans de l’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona. Així podran entrar els Reis a totes les cases per repartir els regals. Així mateix, a Ses Majestats de l’Orient se’ls farà partícips de les peticions que els infants de Cerdanyola han penjat a l’arbre dels desitjos o que han dipositat a la bústia instal•lada a tal efecte a l’Ajuntament.

A banda de les carrosses dels tres Reis, en les quals participaran l’Esbart Dansaire Sant Marçal, l’Associació de Veïns de Sant Martí-Xarau i els Arriers de Sant Antoni Abat, n’hi haurà onze més en la cavalcada 2015, pertanyents a les següents entitats: Esplai del Roser, Club Infantil, Aspadi, AMPAs de les escoles Anunciata, Carles Buigas, La Sínia i Sant Martí, Cerdanyola Futbol Club, Casa de Andalucía, Comissió Festes Sant Martí i Diables de Cerdanyola.

Durant el trajecte de la Cavalcada de Reis es repartiran 2.300 quilos de caramels. Els caramels que l’Ajuntament de Cerdanyola facilita a les carrosses són sense gluten, en un gest cap a les persones afectades per la malaltia celíaca.

Switch to mobile version