Autor Entitats
2 Gener 2015 a 10:00

Canya Jove celebra 18 anys amb un vídeo d’homenatge

En ell, joves de Sant Quirze hi expliquen projectes, idees i inquietuds

Cartell "Sabem Què Volem?"

Cartell “Sabem Què Volem?” // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Canya Jove, ha celebrat el seu 18è aniversari amb diferents iniciatives commemoratives. La més destacada és un vídeo que dóna veu als joves del municipi i on expliquen els seus projectes, les seves inquietuds i les seves idees de futur. El vídeo, que s’ha titulat Sabem què volem, permet descobrir l’activitat que molts joves tenen en àmbits tan diversos com l’esport, la interpretació, la gastronomia, la creació audiovisual, l’emprenedoria o el voluntariat. La major part d’aquests joves, continuen vivint a Sant Quirze, però la trajectòria d’alguns els ha portat a estudiar i treballar més enllà de les fronteres del país.

La regidora de Joventut, Míriam Casaramona, va assegurar que sense els joves de Sant Quirze, el projecte Canya Jove no hauria funcionat: “per això, vam pensar que una bona forma de celebrar els divuit anys era retre un homenatge als nostres joves”. “El vídeo només és un bocí de l’exemple que els joves són per a aquest poble”, va afegir.

En el vídeo es recull el testimoni de Robert Ruiz, Enric Martí, Judit Esteve, Marua el Handaz, Cristina Dasquens, Roger Vilaseca, Laia Jara, Pau Mir, Àlex Mas, Pablo Ruiz, Natalia Bonaventura, Marta Galceran, Gerard Aledo, Berni Jordana, Joan Fernández, Mònica Grané, Gara Roda, Ariadna Zsolt, Samuel Moraño, Paul Carr i Miquel Junyent. La producció ha estat a càrrec de Deliris, un dels projectes empresarials explicats en el vídeo.

Enllaç al vídeo

Switch to mobile version