Autor Política
9 Gener 2015 a 17:30

Ana del Frago proclamada candidata del PSC a l’alcadia de Barberà

Va obtenir el suport del 100% dels vots a l’assemblea

anna fargo

L’assemblea d’ahir a la seu del Partit Socialista // Imatge cedida pel PSC Barberà

Ana del Frago ja és oficialment la candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya a l’alcaldia de Barberà del Vallès per les municipals del mes de maig després que ahir es celebrés l’assemblea de proclamació i votació. L’alcaldessa, que era l’única candidata que es presentava, va obtenir el 100% dels vots emesos amb una assistència que va superar el 75% del cens dels militants i simpatitzants La votació va ser nominal i secreta de tots els participants.

A l’assemblea van assistir militants d’altres poblacions, entre ells la secretària d’organització de la Federació, Montse Montiel i el secretari de Política Municipal de l’Executiva Nacional, Antoni Fogué, que va intervindre per lloar la capacitat de treball de del Frago, a la que va assegurar conèixer des de fa molts anys i de la que va destacar sobretot “la seva enorme vocació municipalista i la seva dedicació a buscar solucions i millorar la vida dels barberencs i barberenques”.

Per la seva banda, Ana del Frago, va agrair el suport rebut en el procés d’elecció i durant els anys que ha encapçalat l’Ajuntament i el partit per fer que Barberà tingui el millor equip de persones per donar les millors solucions als ciutadans.

Un cop proclamada, l’actual alcaldessa i candidata, va dir que “tinc més força que mai per encapçalar, de nou, l’equip que ha de treballar per a la nostra ciutat i seguir transformant-la en un mirall per a tothom”.

Per finalitzar, Ana del Frago, es va dirigir a l’assemblea per marcar els primers passos dels propers mesos. “M’emociona i no vull que em deixi d’emocionar mai que els meus companys i companyes pensin que sóc la millor persona que pot encapçalar l’equip socialista a les properes eleccions municipals. Em provoca tres grans conceptes: agraïment, respecte i responsabilitat. Més ara que mai, no serà fàcil. Cal explicar el que hem fet i el que encara som capaços de fer per Barberà. No ens hem de deixar arrossegar ni posar nerviosos per aquells que estan tot el dia fent campanya i omplint-se la boca amb tot el que suposadament fan per la ciutat, amb totes les grans idees que ens volen vendre i que ells mateixos obliden una setmana després”.

Switch to mobile version