Autor Waterpolo
2 Desembre 2014 a 11:00

Taules en el derbi vallesà entre el CN Sabadell i el CN Terrassa (9-9)

Els terrassencs cedeixen el liderat a l’Atlètic-Barceloneta

Waterpolo Sabadell

CN Sabadell 9 – CN Terrassa 9 // Imatge del web del CN Sabadell

CN Sabadell 9 – CN Terrassa 9

CN Sabadell: Motos, S. Cabanas, Koopman, Van Mil (1), Pugibet, Leivas, C. Sánchez (4), Alcaide, Matoso (1), Fenoy, Marsal (3), V. Cabanas, Mardones. Entrenador: Salvador Gómez.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Mora (4), Alarcón, Ó. Aguilar (2), Galeev, F. Sánchez, Gómez, Pericas, Gallego, De Lera (2), Rodríguez, Prieto. Entrenador: Dani Nart.

Àrbitres: Colominas i Iñesta.

Parcials: 2-2, 2-3, 3-4 i 2-0.

Resultat acumulat: 2-2, 4-5, 7-9, 9-9.

Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 1-2, 2-2), (3-2, 3-3, 3-4, 4-4, 4-5), (4-6, 4-7, 5-7, 5-8, 6-8, 7-8, 7-9), (8-9, 9-9).

 El primer derbi vallesà de la temporada, que es va disputar aquest dissabte a Can Llong, va acabar en taules. El CN Terrassa va anar per davant en el marcador durant molts minuts, però no va saber sentenciar el partit i el CN Sabadell, amb un parcial de dos gols a zero en l’últim període, va retallar les diferències i va signar el nou a nou definitiu.

El conjunt dirigit per Dani Nart va començar fort el partit. A mitjans del primer període, el manresà Sergi Mora va obrir la llauna de penal i, tot seguit, Óscar Aguilar ampliava l’escletxa amb una magnífica vaselina. Els locals, però, van reaccionar ràpid i Matoso i Sánchez van restablir l’equilibri inicial en el marcador.

La igualtat va ser la tònica dominant durant tot el derbi. Als tres minuts de joc del segon quart, Sánchez anotava el seu segon gol i avançava, per primera i única vegada, al CN Sabadell. Poc després, el tècnic local, Chava Gómez, va ser expulsat per protestar decisions de l’àrbitre. L’empat dels terrassencs va arribar de la mà del pitxitxi, Mora, que poc després capgirava l’electrònic amb una altra diana, aquesta des dels dos metres.

Els sabadellencs van respondre. Eric Marsal tornava a empatar el partit amb un bon llançament exterior. Quan el derbi a Can Llong semblava arribar en taules al descans, Rubén De Lera donava avantatge al Natació Terrassa amb un autèntic golàs (4-5).

A la represa, els visitants van sortir més forts amb l’objectiu de sentenciar l’enfrontament. De fet, en menys de dos minuts, Mora i Aguilar van enfilar el marcador fins a un 4 a 7 favorable als terrassencs. Sánchez, amb el seu Hat-Trick, va retallar distàncies per els de Chava Gómez, però  De Lera tornava a batre Mardones i col·locava de nou els tres gols de marge per el CN Terrassa.

Amb el 5-8 al marcador, els sabadellencs es van créixer i van ficar-se novament en el partit amb dos gols de Van Mil i, novament, de Marsal. A quaranta-quatre segons pel final del tercer quart i amb el partit més obert que mai, Xavi Serra anotava una diana providencial que donava molta tranquil·litat als egarencs.

No obstant això, l’amo i senyor de l’últim període va ser el Sabadell. Els de Can Llong van deixar el rival a zero i, amb dos gols a càrrec de Sánchez i Marsal, van igualar el partit. Els de Terrassa van disposar d’una ocasió molt clara, però Fran Sánchez va estavellar la pilota al travesser. 9-9 definitiu i un punt per cadascú en el derbi vallesà.

En la propera jornada, el dissabte 13 de desembre, el CN Terrassa visitarà la pista del Real Canoe NC a les dues del migdia i el CN Sabadell s’enfrontarà al CN Pobleu Nou-Enginyers a les 18:30.

Switch to mobile version