Autor Natació
21 Desembre 2014 a 12:30

Quatre convocats del CN Sabadell per la selecció espanyola de natació

Tres nedadors i una nedadora estaran a la propera concentració

CN Sabadell

El CN Sabadell aporta quatre nedadors a la selecció espanyola // Foto: Sergi Colomer

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) acaba de donar a conèixer la llista de convocats per participar en una concentració de control i seguiment que tindrà lloc del 14 al 16 de gener al CAR de Sant Cugat. En la mateixa figuren els nedadors Miguel Durán, Aitor Martínez i Marc Sánchez i la nedadora Judit Ignacio, tots ells del CN Sabadell. Aquesta convocatòria se celebra només dos dies abans que comenci el Campionat de Catalunya Absolut Open International que organitzarà el Club Natació Terrassa entre el 16 i 18 del mateix mes.

La llista elaborada pel director d’Alt Rendiment de la RFEN José Antonio del Castillo aplega deu nedadores i onze nedadors. En l’apartat femení, a més d’Ignacio, integren la convocatòria Melanie Costa (UCAM Fuensanta), Duane da Rocha (CN Mijas), Beatriz Gómez (CN Galaico), Marta González, Jessica Vall i Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu), Lidón Muñoz (CE Mediterrani), Mercedes Peris (CN Santa Olaya) i Catalina Corró (CN Palma).

De la mateixa manera, en el capítol masculí, els escollits  a part dels tres nedadors del CN Sabadell, han estat Markel Alberdi (CDN Bidasoa XXI), Albert Puig (CN Terrassa), Arnau Rovira (CN Sant Andreu), ), Alejandro García (CDN Zamora), Víctor Manuel Martín (CN Churriana), Carlos Peralta (R. Canoe NC), Juan P. Marín (CN Alcalá de Guadaira) i Rafael Muñoz (Navial). A la convocatòria també hi assistirà l’entrenador del Natació Terrassa, Miguel Vázquez, que formarà part del cos tècnic.

Switch to mobile version