Autor Societat
26 Desembre 2014 a 11:00

Òmnium Cultural i Parlem signen un acord de col•laboració

El conveni inclou descomptes pels socis d’Òmnium

Ernest Pérez-Mas, director de Parlem, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural // Imatge cedida per Òmnium Cultural

Ernest Pérez-Mas, director de Parlem, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural // Imatge cedida per Òmnium Cultural

Parlem, la nova operadora de telefonia de Catalunya, i Òmnium Cultural han signat un conveni de col·laboració, que ha estat presentat aquest migdia pels seus màxims representants: Ernest Pérez-Mas director de Parlem, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

L’acord consisteix en què, d’una banda, Òmnium Cultural contribueixi a la difusió dels serveis i del llançament al mercat de l’empresa, i Parlem, de l’altra banda, ofereixi un descompte als socis d’Òmnium que contractin els seus serveis.

Parlem, fundada el 2014, és l’operadora de telefonia de Catalunya i és presenta com l’única operadora de serveis de telefonia i internet catalana per a particulars i empreses, centrada en el mercat català.

En la presentació de l’acord, els impulsors de  la companya de comunicació han esmentat tres valors clau més de l’empresa: la proximitat, la innovació i la contribució. Amb aquests tres pilars l’empresa vol capgirar el model tradicional de les operadores i situar el client com a centre i motor de la seva activitat.

Òmnium Cultural es centra en impulsar projectes que afavoreixin la llengua, la cultura, l’educació i la cohesió social. I tot això, en un context polític transcendent. També és una entitat que treballa per a la promoció i la normalització de la llengua, la cultura i la identitat nacional de Catalunya i actualment té prop de 46.000 socis i 31 seus territorials arreu del país.

Switch to mobile version