Autor Cinema, teatre i televisió
26 Desembre 2014 a 18:00

Musarañas

"Musarañas"

“Musarañas”

Aquest Nadal arriba als cinemes “Musarañas” una pel·lícula d’Esteban Roel i Juan Fernando Andrés sobre dues germanes que viuen recloses en un pis del centre de Madrid als anys cinquanta. Un film molt esperat i amb moltes expectatives. També s’estrena aquestes dates una altra pel·lícula espanyola, “El club de los incomprendidos”, un film sobre l’adolescència i les experiències d’un grup d’amics. Shawn Levy estrena la darrera cinta de la saga d’aventures al museu amb “Noche en el museo: el secreto del Faraón”, i Angelina Jolie s’estrena com a directora amb el film Invecible un drama èpic sobre el pilot i heroi de guerra Louis “Louie” Zamperini. Finalment completa la cartellera el darrer film dirigit i produït per Tim Burton, “Big eyes”, basada en la història real de Walter Keane, un dels pintors més exitosos dels anys cinquanta i principis dels seixanta.

____________________________________________________________________________________________

MUSARAÑAS

TERROR. THRILLER. Dirigida per: Juan Fernando Andrés i Esteban Roel. Repartiment: Macarena Gómez, Luís Tosar, Hugo Silva, Nadia de Santiago, Gracia Olayo, Silvia Alonso, Asier Etxeandia, i Josean Pérez.

Espanya als anys cinquanta. La Monste (Macarena Gómez) ha perdut la seva joventut cuidant la seva germana petita amb la que viu en un sinistre pis al centre de Madrid. Després de la mort de la seva mare, el seu pare (Luís Tosar) va fugir deixant-les soles. Montse pateix agorafòbia però no ho sap, i s’amaga de la vida, entre quatre parets, tornant-se cada vegada més obsessiva i desequilibrada. Treballa de costurera i l’únic que encara l’uneix amb la realitat és la seva germana. un dia però, succeeix quelcom extraordinari, apareix en Carlos (Hugo Silva), un veí jove i irresponsable que cau per les escales i demana ajuda trucant a la porta de la Montse.

____________________________________________________________________________________________

EL CLUB DE LOS INCOPRENDIDOS

DRAMA I COMÈDIA. Dirigida per: Carlos Sedes. Repartiment: Charlotte Vega, Álex Maruny, Michellle Calvó, Ivana Baquero, Jorge Clemente, i Andrea Trepat.

Valeria (Charlotte Vega) s’acaba de traslladar a Madrid després de la separació dels seus pares. Al seu nou institut, assisteix amb altres companys de classe a unes reunions amb l’orientador. Això, que al principi li sembla una estupidesa, s’acaba convertint en una valuosa experiència vital. Noves amistats, una ciutat plena de possibilitats o el primer amor canviaran per sempre la vida d’aquest grup d’amics.

____________________________________________________________________________________________

NOCHE EN EL MUSEO: EL SECRETO DEL FARAÓN (NIGHT AT THE MUSEUM: SECRET OF THE TOMB)

COMÈDIA. Dirigida per: Shawn Levy. Repartiment: Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens, Ricky Gervais, Skyler Gisondo, Patrick Gallagher, Anjali Jay, Matthew Harrison i James Neate.

En aquesta tercera entrega de “Noche en el museo”, el guarda de seguretat Larry Daley, interpretat altra vegada per Ben Stiller, emprendrà una aventura èpica per evitar que la màgia desaparegui per sempre.

____________________________________________________________________________________________

INVENCIBLE (UNBROKEN)

DRAMA BIOGRÀFIC. Dirigida per: Angelina Jolie. Repartiment: Jack O’Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Jai Courtney, Alex Russell, John D’Leo, Luke Treadaway, Spencer Lofranco, Finn Wittrock, i John Magaro.

“Invencible” explica la història real de Louis Zamperini, que després de participar als Jocs Olímpics de 1936 es va allistar a les Forces Aèries dels Estats Units per lluitar a la Segona Guerra Mundial. Quan el bombarder que pilotava es va estavellar al Pacífic, va navegar a la deriva fins que va ser capturat pels japonesos.

____________________________________________________________________________________________

BIG EYES (BIG EYES)

DRAMA  BIOGRÀFIC. Dirigida per: Tim Burton. Repartiment: Amy Adams, Christopher Waltz, Danny Huston, Jason Schwartzman, Krystern Ritter, Terence Stamp, Heather Doerksen, Emily Fonda, Jon Polito, Steven Wiig, Emily Bruhn, David Michard, Elisabetta Fantone, Connie Jo Sechrist, i James Saito.

Explica la història real de Walter Keane (Christopher Waltz), un dels pintors més exitosos dels anys cinquanta i seixanta. L’artista va assolir una gran notorietat al revolucionar al comercialització i accessibilitat de l’art popular amb les seves enigmàtiques pintures de nens abandonats amb grans ulls. No obstant això, la veritat acaba sortint a la llum: l’obra de Keane no va ser creada per ell sinó per la seva dona, Margaret (Amy Adams). Sembla que els Keane van viure en una mentida que va anar creixent fins a assolir proporcions gegantines. “Big eyes” es centra en el despertar de Margaret com a artista, en el fonamental èxit de les seves pintures i la tumultuosa relació que va mantenir amb el seu marit, catapultat a la fama mundial mentre s’emportava tot el mèrit per la feina de Margaret.

Switch to mobile version