Autor Societat
31 Desembre 2014 a 15:30

L’empresa concessionària de l’aigua a Sant Quirze fomenta la factura sense paper amb un sorteig

S’hi pot participar fins al 15 de gener

aigua aixeta

El Grup Cassa gestiona el servei municipal d’aigua a Sant Quirze del Vallès i també a Sabadell // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

El Grup Cassa, l’empresa que gestiona el servei municipal d’aigües a Sant Quirze del Vallès, va posar en marxa a l’octubre una campanya per fomentar la factura sense paper. L’objectiu és que els usuaris s’acullin al rebut electrònic, que des de la companyia concessionària qualifiquen de “més còmode, segur i sostenible”. Tots els clients que s’acullin a la factura sense paper abans del 15 de gener entraran en el sorteig de sis IPad Air de 16 GB.

Per començar a rebre les factures de manera electrònica, els usuaris han d’entrar a la pàgina web del Grup Cassa i tramitar l’alta a través d’una pestanya que indica com fer el procés. Al mateix portal l’empresa també dóna més informació sobre la campanya de difusió d’aquest tipus de rebut i detalla les bases del sorteig de les tauletes electròniques.

Donar-se d’alta al servei de factura sense paper permet als clients, a banda d’estalviar-se la carta habitual amb el corresponent rebut, accedir al Portal del Client. Aquest lloc web, que gestiona Cassa, permet a cada usuari consultar el seu historial de consum i obre les portes a nova informació sobre la seva factura que no es pot recollir en el rebut tradicional, en format paper.

El Grup Cassa assegura que aquesta campanya per fomentar la factura electrònica és un pas més “en l’aposta per les noves tecnologies i el foment de la sostenibilitat”. Segons l’empresa concessionària, aquests dos termes són “valors que formen part del nostre ADN”. De fet, també a l’octubre, Cassa va posar en marxa un nou perfil de la companyia a twitter (@GrupCassa) per atendre als clients de manera més ràpida i directa. Aquest nou compte complementa el d’Aigues Sabadell (@AiguesSabadell), que s’havia engegat un any enrere.

Switch to mobile version