Autor Hockey patins
9 Desembre 2014 a 17:00

La Federació d’Hoquei premia per partida doble a Matadepera

Han estat distingits el Matadepera 88 Hoquei i Santiago Santanach

santiago santanach

Santiago Santanach, a l’esquerra, en un acte de presentació // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

 Matadepera ha estat protagonista per partida doble en les distincions anuals que acaba de fer públiques la Reial Federació Espanyola d’Hoquei i que distingeix entitats i personalitats d’aquest esport.

En l’apartat d’entitats, s’ha decidit distingir el Matadepera 88 Hoquei pel seu 25è aniversari, que el club porta uns mesos celebrant amb l’organització de diverses activitats, com ara actes populars, exposicions, torneigs i fins i tot l’edició d’un llibre digital que recull la història del club.

Pel que fa a personalitats, la Junta Directiva de la Federació també ha decidit atorgar la Medalla de Plata de l’entitat a Santiago Santanach, president que va dirigir el Club Deportiu de Terrassa des del 2003 fins fa pocs mesos per la seva trajectòria professional i la seva aportació a aquest esport.

Per recollir aquest guardons els premiats hauran d’esperar fins el proper mes de març ja que s’entregaran amb motiu de la celebració de la Copa del Rei i de la Reina d’Hoquei que tindrà lloc a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa a Can Salas.

Switch to mobile version