Autor Entitats
16 Desembre 2014 a 17:30

La Cambra de Comerç i el BBVA renoven el conveni de col·laboració

L’entitat financera seguirà patrocinant les Jornades del Comerç

conveni cambrabbva

Els representants de les dues entitats aquest matí // Imatge cedida per Cambra de Comerç de Sabadell

La Cambra de Comerç de Sabadell i el BBVA ha renovat aquest matí el conveni de col·laboració que van signar fa un any amb l’objectiu d’ajudar a la modernització i la millora de la competitivitat de les empreses de Sabadell i del conjunt de la comarca del Vallès Occidental. L’acte de la signatura oficial ha anat a càrrec d’Antoni Mª Brunet, president de la Cambra i Aureli Balagué, representant del BBVA, i s’ha celebrat a la seu de la Cambra de Comerç de Sabadell. Tots dos han valorat de forma molt positiva la col·laboració feta l’any passat i han considerat que aquestes iniciatives són de gran ajut pel teixit empresarial del territori.

D’aquesta manera, les dues entitats treballaran de forma conjunta en la promoció de totes aquelles accions de divulgació, informació, formació i assistència tècnica dirigides a les empreses del territori per tal d’ajudar-les a assolir els seus reptes de creixement i desenvolupament.

El conveni contempla que el BBVA posi a disposició de totes les empreses que formen part de l’àrea territorial de la Cambra els seus productes /serveis  amb condicions preferents així com donar solucions adequades pels diferents negocis i projectes empresarials, mentre la Cambra es compromet a donar difusió i divulgació d’aquests serveis a les empreses.

Al mateix temps el conveni signat aquest matí preveu altres punts com la celebració de sessions informatives per donar a conèixer les oportunitats comercials internacionals en mercats potencials o sobre altres temes d’interès que puguin sorgir, i que l’entitat financera continuï patrocinant les Jornades del Comerç que arribaran a la 26ª edició el proper any.

Switch to mobile version