Autor Cultura
31 Desembre 2014 a 14:30

Els infants esmorzen amb l’Ambaixador Reial

Els nens i nenes gaudeixen d’una trobada especial al Pati de la Casa Grau

Nens i nenes amb l’Ambaixador Reial

Nens i nenes amb l’Ambaixador Reial // Imatge cedida pel Sabadell Comerç Centre

Prop de 30 nens i nenes han pogut compartir un esmorzar amb l’Ambaixador Reial de Sabadell Comerç Centre, a les instal·lacions del Museu del Gas, de la Fundació Gas Natural Fenosa. Els infants han gaudit en aquesta trobada tradicional, on l’esmorzar ha anat acompanyat d’una entranyable conversa amb el delegat dels Reis Mags d’Orient.

Durant l’esmorzar, alguns nens i nenes han lliurat la seva carta als Reis, mentre que d’altres preferien esperar per portar-la al Campament Reial, que estarà en funcionament al Pati de la Casa Grau de la plaça del Gas Sabadell, fins al 4 de gener.

D’altra banda, els adults aprofitaven per visitar les exposicions del Museu de Gas, que ofereix la jornada de portes obertes fins  al pròxim 5 de gener. L’activitat amb l’Ambaixador Reial ha finalitzat al Racó dels Somnis, un espai màgic on les famílies, visitants del Campament Reial, comparteixen els seus desitjos per l’Any Nou, penjant-los a l’emblemàtica façana de la Fundació Gas Natural Fenosa.

Per conèixer els dies i horaris disponibles de visita del Campament Reial, cliqueu aquí.

Switch to mobile version