Autor Societat
30 Desembre 2014 a 15:30

El patge reial visita els nens ingressats al Parc Taulí

Està instal·lat a la Plaça del Gas fins el 4 de gener

Patge Reial Parc Taulí

L’Ambaixador Reial rep la carta als Reis Mags d’una nena ingressada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell // Imatge cedida per la Fundació Gas Natural Fenosa

L’Ambaixador Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient va fer ahir una visita oficial als nenes i nenes de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. El patge està instal·lat al Pati de la Casa Grau de la Plaça del Gas, però ahir va sortir una estona de les seves estances per compartir els desitjos i rebre les cartes dels infants ingressats a la planta de pediatria del centre mèdic. El president del Parc Taulí, Modesto Custodio, i la directora del Museu del Gas, Eva Buch, van acompanyar l’Ambaixador en la seva visita.

Josep Maria Porta, president de Sabadell Comerç Centre, també va escortar el patge reial. L’entitat que ell presideix col·labora amb la Fundació Gas Natural Fenosa, que gestiona el Museu del Gas, en la organització d’aquesta visita, que ahir va arribar a la seva novena edició. Tant Porta com Buch van destacar la satisfacció de les dues organitzacions que lideren per poder participar en la consolidació d’aquesta cita que ja s’ha convertit en habitual durant les festes nadalenques.

L’Ambaixador Reial va recórrer totes les habitacions de la planta de pediatria de l’Hospital Parc Taulí, atenent els nens i nenes que li feien arribar els seus desitjos per a la nit de Reis, que arribarà d’aquí a sis dies. Les cartes que li van donar i la il·lusió dels infants van arribar a emocionar el patge de Ses Majestats, que anava acompanyat d’una ajudant força jove.

Després de la visita, l’Ambaixador va tornar cap al seu Campament Reial, que està situat a la Plaça del Gas de Sabadell, a davant del Museu del Gas. Les tendes reials funcionen cada dia entre les dotze del matí i les dues del migdia i entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit del vespre. El campament estarà obert fins el proper 4 de gener i es calcula que el visitaran al voltant de 5.000 nens i nenes.

Switch to mobile version