Autor Societat
9 Desembre 2014 a 17:45

El fort vent provoca incidències de diversa gravetat arreu del territori

Dues persones ferides a Sabadell per caiguda d’arbres

Arbres caiguts a Sabadell // Foto: Sergi Curbí

Arbres caiguts a Sabadell // Foto: Sergi Curbí

Aquest migdia, dues persones han perdut la vida a Terrassa, en caure’ls a sobre un mur de l’antiga empresa AEG, que actualment està abandonada, i que ha caigut a causa del fort vent. Al principi s’havia trobat el cos d’un home sense vida, però en moure les runes els Serveis d’Emergència han trobat un segon cos, el d’una dona.

Els vents han provocat nombroses caigudes d’arbres, afectant algunes vies dels trens de rodalies: la R3 – entre l’Hospitalet i Puigcerdà, que s’ha suspès unes hores al llarg del matí – i la R4 del Vallès Occidental. Un tren de la línia R3 que anava de L’Hospitalet a Vic, ha xocat contra un arbre que hi havia al tram de la via entre Les Franqueses i Centelles, descarrilant el tren i ferint el maquinista, que ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí en estat molt greu. Arrel d’aquest accident, s’ha decidit suspendre la circulació a tota la línia. El servei s’ha recuperat a les 16.00h de manera parcial entre L’Hospitalet i La Garriga, un servei alternatiu per carretera entre La Garriga i Vic i servei de tren entre Vic i Puigcerdà.

Prop de la una també s’ha suspès la circulació de la R4 entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa per la caiguda d’arbres, essent necessari evacuar els passatgers de dos trens. La circulació entre Sabadell Sud i Manresa roman interrompuda, i Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera, tot i que recomana que es facin servir els serveis de FGC que enllacen Manersa, Terrassa i Sabadell amb Barcelona.

Prop de les 14.00h del migdia, ha quedat temporalment suspès el servei d’FGC entre Rubí i Terrasssa a causa de la caiguda d’un arbre a la via. Durant dues hores els trens de la línia S1 entre Terrassa i Plaça Catalunya han circulat fora d’horari, però ara el servei ja es troba normalitzat.

Les línies R2 nord, que passa per Sant Celoni, i també la R8 entre Rubí i Granollers Centre, pateixen retards puntuals.

Switch to mobile version