Autor Societat
1 Desembre 2014 a 17:45

Detinguda una veïna de Sant Quirze per encastar el vehicle contra una discoteca

L’objectiu era atropellar al personal de seguretat

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Imatge d’arxiu dels Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van detenir, el passat diumenge 30 de novembre, una noia de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Sant Quirze del Vallès com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi dolós i danys.

Tot va passar minuts abans les set del matí quan els Mossos van rebre avís que estava tenint llooc una baralla a l’interior de la discoteca Eleven del polígon El Molinot de Vallgorguina.

En arribar al lloc dels fets, els agents van poder observar un vehicle encastat contra la porta principal de la discoteca. Segons els testimonis que van poder veure com va passar, la conductora del vehicle el va encastar de forma voluntària i de manera temerària.

Tan els clients de la discoteca com el personal de seguretat van reaccionar de forma ràpida podent esquivar el vehicle i per tant de ser atropellats, pel que no es van haver de lamentar lesions considerables.

A l’interior del vehicle, a més de la conductora que va ser detinguda, hi havia un home que es va mostrar molt violent i que no va voler ser atès per les ambulàncies desplaçades.

Segons van explicar les víctimes, la parella ja es trobava fora de la discoteca perquè havien estat expulsats per generar aldarulls a l’interior, i un cop fora, la conductora, que va donar positiu en el control de alcoholèmia posterior amb una taxa de 0.71 mg/l, va encarar el vehicle cap on es trobaven el personal de seguretat i va accelerar amb la intenció d’impactar-los.

Switch to mobile version