Autor Futbol
30 Desembre 2014 a 16:30

Catorze matadeperencs a l’Euskadi – Catalunya

Van desplegar una bandera de Matadepera a l’estadi

El grup de matadeperencs a l'Euskadi - Catalunya // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

El grup de matadeperencs a l’Euskadi – Catalunya // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

Un grup de catorze matadeperencs s’han desplaçat aquest cap de setmana a l’estadi San Mamés per seguir les incidències del partit amistós entre les seleccions d’Euskadi i Catalunya que es va disputar aquest diumenge al vespre i que va acabar amb empat a 1 amb gols d’Aduriz (4’) i Sergio Garcia (44’).

Els matadeperencs van sortir del poble en cotxes particulars el divendres 26 i s’hi van estar el cap de setmana aprofitant per fer una mica de turisme per Bilbao. Al partit van lluir estelada i bandera de Matadepera.

A la dreta, foto de la família de la colla desplaçada a Bilbao. A sota, la bandera desplegada al camp.

Switch to mobile version