Autor Societat
24 Desembre 2014 a 15:00

Carles Rossinyol visita la Fundació Atendis per veure la seva tasca

L’entitat dóna acollida residencial a discapacitats intel·lectuals

rossinyol atendis

Un moment de la visita de Carles Rossinyol a la Fundació Atendis // Imatge cedida per CiU Sabadell

El portaveu de CiU i candidat a l’alcaldia a les eleccions del proper any, Carles Rossinyol, va fer una visita la setmana passada a la Fundació Privada Atendis, situada al polígon de Can Roqueta de Sabadell. Aquest complex de la Carena ofereix acolliment residencial per adults amb discapacitat intel·lectual lleu o moderada amb necessitat de suport extens.

La visita la va fer acompanyat, a més de membres de l’executiva de CDC, de la Gerent d’Atendis, Montse Estrada, de la doctora Joaquima Júdez, que li van explicar la situació de La Carena i dels altres tres centres que té la Fundació a Sabadell.

Durant la visita Rossinyol va explicar que “veure en directe la feina d’aquesta fundació  genera un sentiment de gratitud cap a les persones que es dediquen a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les seves famílies”.

Com a president delegat de l’Àrea d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació, Rossinyol va assegurar que es tracta d’una entitat sense ànim de lucre “imprescindible per la comarca, que ha arribat fins aquí gràcies a la vocació de les persones que estan al darrere treballant cada dia per tirar-la endavant”, recordant el suport que ha donat la Diputació per millorar les instal·lacions i els serveis d’Atendis.

 

Switch to mobile version