Autor Cultura
11 Desembre 2014 a 12:30

Arriba la programació setmanal de l’Alternativa Teatre

Històries d’amor, un zoològic i microrelats

"Comment te dire adieu", "Mircorrelatos para micromomentos" i "Ploma Pingüí" els tres espectacles de l'Alternativa Teatre per la propera setmana

“Comment te dire adieu”, “Mircorrelatos para micromomentos” i “Ploma Pingüí” els tres espectacles de l’Alternativa Teatre per la propera setmana // Imatges cedides per l’Alternativa Teatre

El 18 de desembre, “Comment te dire adieu”, una peça escrita i dirigida per Sergi Manel Alonso que ha estat estrenada a la Sala FlyHard amb un gran èxit de públic i crítica, trepitjarà l’escenari de l’Alternativa Teatre.

Durant tres dies, es podrà observar les diverses maneres que els humans tenim de viure i afrontar les nostres relacions, com les gestionem, i què passa quan ens enamorem. L’obra comença amb quan en Francesc, un dèspota i prepotent propietari d’un bar del barri de Gràcia de Barcelona, coneix en una nit d’estiu, la Mònia, una noia descarada i aparentment sense complexos però amb una feblesa amagada amb aires de joguina trencada.

Dijous 18, divendres 19 i dissabte 20 de desembre a les 22.00h, Gorka Lasaosa, Maria Asensio, Núria Deulofeu i Roc Esquius seran els encarregats de explicar-nos què passa amb l’amor.

El proper diumenge 21 de desembre, Lluís Rodríguez portarà a l’escenari de l’Alternativa l’espectacle familiar “Ploma Pingüí”, on els animals del zoo de Can Putxet, i el seu cuidador, el senyor Carbó, en són els protagonistes.

Amb la primavera arriben nous animalons al zoo, i tots estan molt contents excepte els pingüins. Per alguna raó no poden formar una família, però un dia es troben un ou, i comença una aventura fantàstica al zoo.

Un projecte de Puça Espectacles SL amb dramatúrgia i direcció de Cristina Cazorla que es podrà veure a les 12.00h.

Finalment, el diumenge 21 de desembre a les 19.00h, David González (Aye), potser acompanyat d’una cabra, arribarà a l’Alternativa Teatre per presentar el seu primer llibre “Microrrelatos para micromomentos”.

Després de diversos intents, com el llibre de cuina “Que el grill no te domine a ti” i la novel·la “Castorfobia”, per fi un llibre seu veu la llum. Amb l’Aye sobre l’escenari pot passar de tot… Us hi atreviu?

Switch to mobile version