Autor Economia
26 Desembre 2014 a 10:15

4.771 empleats de CaixaBank ja disposen de certificació en Assessorament Financer

L’examen s’ha celebrat a 32 ciutats de l’Estat Espanyol

4.771 empleats de CaixaBank han aprovat l'examen de Postgrau en Assessorament Financer // Imatge cedida per CaixaBank

4.771 empleats de CaixaBank han aprovat l’examen de Postgrau en Assessorament Financer // Imatge cedida per CaixaBank

El Certificate in Wealth Management de CISI (que és un dels certificats internacionals de major prestigi en el sector financer), i el diploma de postgrau en Assessorament Financer de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), serà el que obtindran els 4.771 directors d’oficines i gestors de banca personal de CaixaBank que han aprovat l’examen d’aquest Postgrau.

Un total de 5.037 empleats de l’entitat financera es van presentar a l’examen el passat 29 de novembre, d’acord amb les normes europees en formació especialitzada per als empleats de banca. Tots els que van obtenir més d’un 70% de respostes correctes van obtenir el títol (4.771), per tant, pràcticament van superar la prova el 95% dels empleats.

La intenció d’aquesta formació especialitzada és que els directors d’oficines i gestors de banca personal de CaixaBank s’anticipin a les exigències regulatòries europees que es produiran amb l’entrada en funcionament de la Unió Bancària, així com oferir un millor servei als clients, tal i com ho explica Xavier Coll, director de Recursos Humans de CaixaBank: ”aquest excel·ent resultat és una clara mostra del compromís dels nostres empleats, que han demostrat una enorme capacitat d’esforç i aprenentatge en un examen que no era fàcil i que comprenia un gran volum de matèries estudiades durant gairebé dos anys

També ha dit la seva el director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz:aquest resultat constata la qualitat i professionalitat de l’assessorament que oferim cada dia als nostres clients”.

CaixaBank va assolir un acord amb la UPF i el CISI per a la formació dels seus empleats amb les següents característiques:

– El diploma en Assessorament Financer de la UPF és un programa de 30 crèdits ECTS (EuropeanCreditTransder System), que la UPF ofereix a mida per a CaixaBank a través de la seva escola de negocis, la UPF Barcelona School of Management. La UPF Barcelona School of Management porta ja anys col•laborant amb CISI, fet que garanteix la qualitat formativa dels cursos que imparteix. L’escola neix d’una nova manera d’entendre la formació d’empresa en l’àmbit econòmic i empresarial amb perspectiva clarament científica i analítica sobre el món dels negocis.

– El Certificate in Wealth Management és un segell d’excel•lència del CISI, organització acreditada pel màxim organisme regulador a Europa, la Financial Conduct Authority, i principal referent del sector financer a nivell mundial. El Chartered Institute for Securities&Investment (CISI), té com a missió establir els estàndards de conducta, ètica i professionalisme en el sector dels serveis financers, és l’entitat certificadora europea de major prestigi internacional, com ho demostren altres entitats referents que mantenen llaços amb el CISI: HSBC, BNP Paribas, CreditSuisse, Banc Nacional d’Abu Dhabi, Citi Bank, UBS, Barclays o Deutsche Bank, entre d’altres.

Switch to mobile version