Autor Futbol
2 Novembre 2014 a 09:30

Victòria d’orgull del CE Sabadell

Guanyen 3-2 al Mirandés i acaben amb la mala ratxa

Sabadell-Mirandes

Dolç retrobament del CE Sabadell amb la victòria // Foto: Imatge del web cesabadell.cat

CE Sabadell 3-2 CD Mirandés

CE Sabadell: Nauzet, Agus, Olivas, Carlos Hernández, Espasandín, Collantes, Eguaras, Hervás (Crespí, 75′), Tanabe (Hidalgo, 60′), Gato i Forgas (Ortuño, 85′)

CD Mirandés: Pérez, Kijera, Caneda, Igor Martínez, Carnicer (Pedro Martín, 73′), Urko Vera, Hernáez, Docal (Provencio, 64′), Aitor, Corral i Rúper

Gols: 1-0: Hervás (9′); 1-1: Urko Vera (28′); 1-2: Igor Martínez (44′); 2-2: Collantes (51′); 3-2: Olivas (66′)

Àrbitre: José María Sánchez Martínez (col·legi murcià). Grogues per Carlos Hernández, Espasandín i Crespí (Sabadell) i Aitor (Mirandés)

Com tornar a respirar. Així se sent tot el CE Sabadell després de la victòria per 3-2 davant un rival directe per la permanència com és el CD Mirandés. El d’ahir era un partit a vida o mort i els de Miquel Olmo van respondre al repte, doncs van haver de donar la seva millor versió i van remuntar un resultat advers a base d’orgull, rauxa i picar pedra. A més els resultats d’ahir van ser favorables i el conjunt arlequinat ja s’escapa una mica de la zona de descens.

La parròquia arlequinada ho va reclamar i Olmo va respondre: Ernest Forgas va sortir a l’onze inicial, segurament premiat per les seves últimes actuacions amb el filial i el bon partit que va cuallar contra el Sevilla a la Copa del Rei. El Sabadell va jugar una bona primera part fins el minut 20, que va ser quan es va fer enrere i va encaixar el gol de l’empat. Abans Javi Hervás va fer el gol arlequinat al minut 9 després d’aprofitar una errada defensiva dels visitants i entrar dins l’àrea. Eren els millors minuts dels de Miquel Olmo. De fet, el jove Forgas va poder ampliar l’avantatge si hagués marcat una de les dues ocasions, amb el peu esquerre i amb el cap, que va tenir en qüestió d’un minut. A partir d’aqui el Mirandés, sense floritures, va ser millor i de tres arribades de les que va disposar va anotar dos gols. El primer, d’Urko Vera (28′) després d’una gran centrada des de l’esquerra. El segon, d’Igor Martínez que culminava una gran jugada col·lectiva. Els jugadors, doncs, marxaven al descans amb 1-2 en contra entre els xiulets d’una descontenta afició arlequinada.

Reacció de campió

Potser el malestar que va generar el final del primer temps va esperonar el Sabadell. Dit i fet, la represa va ser tan bona que el que eren xiulets al descans es va transformar en comunió directa amb l’afició. Collantes va obrir el camí de la remuntada al minut sis de la segona meitat. Gato va conduïr un magnífic contracop i quan semblava errar la passada el central burgalés Caneda comet una errada garrafal que l’extrem gadità aprofita. La màquina arlequinada estava en marxa i va ser imparable des de llavors. Un quart d’hora més tard Kiko Olivas marcava en una embolicada jugada d’estratègia i tornava a avançar el Sabadell. A partir d’aqui molta intensitat, lluita i ofici dels d’Olmo. El Mirandés ho va intentar, però no va tenir ocasions clares com per tornar a nivellar el resultat.

Amb el xiulet final els prop de 3.000 seguidors presents a la Nova Creu Alta van esclatar alleujats. L’equip, tal com va dir Miquel Olmo a la roda de premsa prèvia, s’havia refet de la desfeta contra el Sevilla. La setmana que ve toca confirmar aquest retorn a un camp sempre difícil com és l’Anxo Carro de Lugo. El Sabadell s’enfrontarà al conjunt gallec diumenge a les 17 h.

Switch to mobile version