Autor Cultura
21 Novembre 2014 a 13:00

Teatre de Sant Vicenç arrenca un cicle de xerrades amb professionals del teatre

La primera girarà entorn dels actors

La primera xerrada organitzada per Teatre de Sant Vicenç comptarà amb Jaume Madaula, Jep Barceló, Toni Albà, Marina Gatell, Joan Pera i Sergi Mateu per parlar sobre la professió d'actor

La primera xerrada organitzada per Teatre de Sant Vicenç comptarà amb Jaume Madaula, Jep Barceló, Toni Albà, Marina Gatell, Joan Pera i Sergi Mateu per parlar sobre la professió d’actor

Dins el marc del 25è aniversari del Taller de Teatre, Teatre de Sant Vicenç i el mateix taller, organitzen diverses activitats que es duran a terme durant tot el curs. Una de les més rellevants serà el cicle de col·loquis amb professionals reconeguts del panorama teatral català.

D’aquesta manera, el proper diumenge 23 de novembre a les 11.30h, a les instal·lacions del Teatre Sant Vicenç de Sabadell es desenvoluparà la primera d’aquestes xerrades. En aquesta ocasió, el tema central seran els actors, i per això es comptarà amb la presència de Toni Albà, Jep Barceló – que va començar a la Joventut de la Faràndula –, Marina Gatell – que va començar fent teatre d’aficionats a Sabadell –, Jaume Madaula, Sergi Mateu, i Joan Pera. La conducció de l’acte, adreçat especialment a tot el Taller de Teatre, serà a càrrec del periodista Marc Serra – que actualment és col·laborador del programa Versió RAC1 amb Toni Clapés – soci i exmonitor del taller.

Amb aquestes xerrades – impulsades pel soci Isidre Palau, en col·laboració amb Xavi Dinarès, i el grup Amics i Pares Motivats (APM) – el Teatre Sant Vicenç vol donar a conèixer el món professional de l’actor, el guionista i el director de teatre. Degut a l’aforament de la sala però, només es podrà accedir mitjançant una invitació. Per aquesta primera sessió les entrades ja estan esgotades.

Switch to mobile version