Autor Societat
4 Novembre 2014 a 17:00

S’obren les inscripcions de la Fira de Nadal de Cerdanyola, que canvia d’ubicació

Es pot demanar participar-hi fins el dia 17

Fira del Nadal Cerdanyola

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, visita la Fira del Nadal en l’edició de l’any passat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Avui s’ha obert el període per inscriure’s com a paradista a la Fira de Nadal de Cerdanyola del Vallès, que aquest any canviarà d’ubicació. Fins el dia 17 de novembre, totes les entitats, persones o comerços que hi estiguin interessats es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà per formalitzar la sol·licitud. La Fira del Nadal, popularment coneguda com la de Santa Llúcia, s’inaugurarà el dia 5 de desembre i es mantindrà oberta 16 dies, fins el 21. Aquest any se situarà al Parc de Can Xarau.

L’Associació de Comerciants de Cerdanyola, Comerç i Serveis estrenaran aquest any una pista de gel a Can Xarau. Aprofitant aquest canvi, l’Ajuntament ha decidit ressituar la fira per ubicar-la en un espai que volen convertir en un nou punt referencial de la ciutat. Al mateix espai, a banda de la Fira del Nadal, s’hi celebrarà entre el 23 de desembre i el 6 de gener la Fira del Regal, a banda de nombroses actuacions que s’hi aniran representant al llarg de les festes nadalenques.

La Fira del Nadal s’ha convertit en un clàssic per aquestes dates a Cerdanyola. Cada any s’apleguen a la mostra paradistes que ofereixen figures de pessebre, ornamentació nadalenca, plantes pròpies d’aquesta època de l’any, gastronomia o petits regals elaborats de manera artesanal. La fira estarà oberta d’onze del matí a dues del migdia i de les quatre de la tarda a les nou de la nit.

Switch to mobile version