Autor Política
25 Novembre 2014 a 17:00

Sabadell, entre les prioritats d’ERC a les municipals

Juli Fernàndez, candidat a l’alcaldia, va ser a la gran trobada del partit el cap de setmana passat

Imatge de Juli Fernàndez amb Oriol Junqueras. // Imatge cedida per ERC Sabadell.

Imatge de Juli Fernàndez amb Oriol Junqueras. // Imatge cedida per ERC Sabadell.

El passat cap de setmana Esquerra Republicana va celebrar una nova edició de la Trobada Municipalista, una jornada que permet fer un gran espai de debat entre totes les candidatures territorials. El candidat d’ERC a Sabadell, Juli Fernàndez, va ser present a diverses de les activitats que s’hi van fer. I és que la ciutat vallesana, la cinquena més poblada de Catalunya, serà un dels grans objectius a les pròximes eleccions municipals. Esquerra té clar que aconseguir el poder a les grans ciutats és necessari per poder generar benestar i construir el Nou País“.

Fernàndez ha destacat la importància de la voluntat de consens i debat entre les diferents candidatures municipals per poder fer un projecte de país: “Totes les candidatures comparteixen la necessitat de donar un tomb a les polítiques municipals posant les persones al centre de l’acció política i tenint com a valor principal la màxima transparència en l’exercici del bon Govern. En el procés constituent que ens trobem, els ajuntaments seran peça clau en la construcció de la República Catalana”.

A la jornada també hi van ser Oriol Junqueras i Marta Rovira, que van obrir i tancar l’acte. En els seus discursos tots dos van remarcar la importància de què les candidatures locals mantinguin els valors del partit en tot moment, i també la necessitat de que hi hagi una bona coordinació de les candidatures.

 

Switch to mobile version