Autor Esports
25 Novembre 2014 a 13:30

Nova derrota del Falcons Sabadell A.E davant del Suris Calella

No va poder superar la qualitat de les jugadores del Maresme

Les jugades del Falcons Sabadell i del Suris Calella // Imatge cedida per Falcons Sabadell

Les jugades del Falcons Sabadell i del Suris Calella // Imatge cedida per Falcons Sabadell

Suris Calella 4 – Falcons Sabadell 1

Les jugadores del  Falcons Sabadell A.E. van perdre a la pista del Suris Calella per un global de 1-4. L’equip entrenat per Joan Nogueras no va poder superar la qualitat de les jugadores locals  que no comptaven amb la seva estrella, Gabriela Feher.

Les jugadores del Maresme, Sofia Xuan Zhang, Nora Escartín i Jessica Hernàndez, van demostrar una gran solidesa i regularitat. Zhang va obrir el partit contra Maria Ballester de l’equip sabadellenc. La jugadora d’origen xinès va demostrar ser una de les majors promeses del tenis taula espanyol i no va tenir dificultats per superar a la seva adversària (11-7, 11-6, 11-8). A continuació l’experimentada Jessica Hernández també va superar còmodament a Elena López (11-9 11-6 11-9). En l’últim minipartit individual, la jugadora búlgara dels Falcons, Ivanka Mihaylova va aconseguir reduir distàncies després de superar a Nora Escartín en un enfrontament molt igualat (11-5, 10-12, 10-12, 3-11). Seguidament es van disputar els dobles que van acabar guanyant les locals per 3 sets a 1. En l’últim dels enfrontaments Zhang va tornar a guanyar amb autoritat, aquest cop a Elena López i va donar la victòria al Suris Calella.

La propera setmana l’equip de Sabadell té dos importants partits. El primer dissabte contra l’Arteal a Santiago de Compostel·la i diumenge contra un rival directe per evitar el descens, l’Avilés a Astúries.

Switch to mobile version