Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
3 Novembre 2014 a 08:00

Monument Al Mestre

Monument Al mestre // Foto: Anna Sardà

Monument Al mestre // Foto: Anna Sardà

El monument Al Mestre es troba a la plaça del Mestre, entre la carretera de Barcelona i el carrer del Bruc. L’autor del monument, que data del 1965, és Josep Maria Brull Pagès. Té forma de quadrilàter irregular i està fet de formigó, decorat amb símbols alfabètics, numèrics i matemàtics. Al cantó esquerre i també en una placa afegida el 2010 podem llegir la inscripció: “Al Mestre. La grandesa d’un poble s’aconsegueix educant els seus fills. A.D. MCMLXV”.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sabadell o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

Switch to mobile version