Autor Futbol
22 Novembre 2014 a 13:30

Miquel Olmo considera al Racing de Santander “un rival molt perillós”

El CE Sabadell visita El Sardinero a les 16h

Miquel Olmo en roda de premsa // Imatge cedida pel CE Sabadell

Miquel Olmo en roda de premsa // Imatge cedida pel CE Sabadell

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Miquel Olmo, va valorar ahir en roda de premsa el partit d’aquesta tarda davant el Racing de Santander. Els arlequinats visiten El Sardinero en l’enfrontament corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Adelante.

Olmo va destacar que el Racing  “és un equip que vol jugar i és molt perillós en atac. Té homes determinants” i que, a més, “és posaran per davant nostre si guanyen el partit”. L’entrenador es va mostrar satisfet per les ganes i motivació dels seus jugadors, pensant que la cita de demà és “un partit transcendent”.

Miquel Olmo també va valorat la participació d’Antonio Hidalgo, primer capità, avui a Santander i va afirmar que, amb ell al camp, “el sistema de joc varia per la seva polivalència i tot el que aporta”. D’altra banda, el míster es va mostrar alegre en relació a l’elevada competència que hi ha a l’eix de la defensa dels arlequinats actualment i va apuntar que “tenim tres centrals d’una solvència molt gran, és un luxe tenir aquest dilema”.

La convocatòria del CE Sabadell per el partit d’avui a les quatre de la tarda a Santander és: De Navas, Víctor, Cristian García, Carlos Hernández, Collantes, Hidalgo, Juanto, Gato, Lucas Porcar, Nauzet, Eguaras, Sotan, Marcos G., Aridai, Crespí, Kiko Olivas, Javi Hervás i Ernest.

Switch to mobile version