Autor Cultura
22 Novembre 2014 a 17:00

Més d’11.000 alumnes participen en “La ciència en primera persona”

205 centres de secundària van acollir 101 conferències

La ciència en primera persona

La ciència en primera persona // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya.

Més d’11.000 alumnes de 4t d’ESO i batxillerat, 500 professors i 205 centres de secundària van participar en les 101 conferències del programa La ciència en primera persona, celebrades simultàniament arreu del territori, amb la col·laboració dels Centres de Recursos Pedagògics.

Aquest passat dimecres, en el marc de la 19a Setmana de la Ciència, investigadors de les universitats i dels centres de recerca de Catalunya van explicar als alumnes la seva tasca des de la vessant científica i humana per tal de que poguessin conèixer de primera ma el dia a dia de la seva feina.

Les diferents conferències van tractar temàtiques diverses del món de la ciència i la recerca com La teoria de l’evolució després de Darwin, La passió per la recerca comença a l’institut o Natura i conservació dels estanys dels Pirineus, entres moltes d’altres.

Prèviament, els professors havien treballat les matèries amb els seus alumnes per garantir un bon aprofitament didàctic de les conferències i, així, poguessin quedar emmarcades en el currículum de les corresponents etapes educatives.

Switch to mobile version