Autor Política
24 Novembre 2014 a 16:30

Matadepera haurà d’esperar per gestionar el Casal Popular

La gestió municipal pot trigar encara mesos en concretar-se

casal popular matadepera

Els veïns volen que l’Ajuntament gestioni el Casal Popular // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

L’Ajuntament de Matadepera i l’Associació de Veïns de Sant Llorenç van a diferents velocitats entorn a la acceptació municipal de la gestió del complex esportiu. Ho va deixar ben clar la setmana passada el regidor d’urbanisme, habitatge i joventut, Jordi Roca a una entrevista concedida a Matadepera Ràdio quan va dir que “la gestió municipal d’aquest espai va per llarg”.

D’aquesta manera va voler contestar a la carta oberta que va fer l’Associació de Veïns de Sant Llorenç a principis de la setmana passada i que van adreçar a tots els mitjans de comunicació on es manifestava “l’alegria” per la recent donació que l’Associació havia fet a l’Ajuntament del club que porta abandonat des de fa anys. Tot i que a la carta s’admet que “l’Ajuntament encara no te en propietat” sí s’afirma que “s’estan donant les passes necessàries perquè sigui així”

El comunitat apunta que “creiem que la millor solució és obrir l’espai al poble i entitats, perquè a partir de l’autogestió es podrà donar una millor oferta cultural, formativa i d’oci per tot el poble”. El comunitat també fa referència a que per motius legals “ha sigut impossible disposar d’aigua i electricitat de l’espai”. Per últim emplaça a una reunió amb l’Ajuntament per consensuar punts de vista i trobar les millors solucions pel poble.

No obstant, Roca va posar fre a l’empenta de l’Associació recordant que “el diàleg hi serà quan es vulgui, però que cal tenir present que hi ha una denúncia pel mig d’una entitat privada per l’ocupació il·legal d’aquest espai, que a data d’avui no és propietat municipal”. A més, fa afegir “els tràmits d’acceptació per part de l’administració local de l’espai han de passar per l’aprovació final del  Departament d’Administracions Públiques de la Generalitat i el tràmit municipal al registre de la propietat, i que els tràmits es poden allargar mesos”.

Switch to mobile version