Autor Handbol
25 Novembre 2014 a 14:00

L’OAR Gràcia masculí cau per primer cop com a local

La reacció dels graciencs va ser tardana

Imatge del partit de l’OAR Gràcia

Joventut Mataró – OAR Gràcia // Imatge cedida per l’OAR Gràcia

OAR Gràcia 29 – Sant Joan Despí 31

Aquest diumenge, l’OAR Gràcia Sabadell va perdre per primer cop com a local amb un 29-31 contra el Sant Joan Despí. Els espectadors del pavelló gracienc van viure un enfrontament molt emocionant fins a l’últim alè del partit.

El conjunt de Jordi Jodar no va fer una bona primera meitat i es va veure immers en la tremenda eficàcia d’un Sant Joan Despí que ho aprofitava tot i més. Al minut 13, els 5 gols de diferència (5-10) que havia encaixat el conjunt gracienc, van fer actuar al tècnic però no va ser suficient perquè l’equip visitant arribés al descans amb un 15-19.

Tal com va passar la setmana passada a Mataró, el Gràcia va fer un canvi molt positiu però tardà a la segona meitat, essent més eficaç en defensa i posant en més complicacions a l’equip visitant, tot i això el canvi ja va ser un pèl tard.

Quan quedaven menys de 10 minuts pel final del partit el resultat era de 24-29, però els pocs gols de diferència feien que el partit es posés emocionant en aquest darrers minuts i més quan el conjunt de Jodar va empatar al partit amb dos jugadors expulsats.

Finalment però, aquest avantatge el va aprofitar l’equip visitant per emportar-se el partit amb els dos gols finals.

Switch to mobile version