Autor Handbol
11 Novembre 2014 a 16:00

L’OAR Gràcia derrota el Palautordera en un partit molt intens (29-24)

Quarta victòria consecutiva dels de Sabadell

Imatge del partit OAR Gràcia

Imatge del partit de l’OAR Gràcia // Imatge cedida per l’OAR Gràcia.

L’OAR Gràcia va tornar a mostrar-se ferm a casa i diumenge va derrotar el Palautordera per 29 a 24 en el millor dels enfrontaments d’aquesta temporada en el pavelló gracienc. Els verds-i-blancs continuen en el seu bon estat de forma i ja sumen quatre victòries consecutives.

Exceptuant els primers sis minuts, on es produí un 0-3 favorable al Palautordera gràcies, en part, a la bona defensa i a les aturades de mèrit del porter palauenc Cristian Valls, el Gràcia va anar per davant en el marcador, arribant al descans amb cinc gols de marge (15-10).

La intensitat i la velocitat en el joc van seguir sent protagonistes a la segona meitat. El Palautordera no va renunciar a res, però es va trobar amb un equip local que va saber controlar el partit en tot moment, gràcies especialment al gran partit de Tomàs Camps, pletòric a la porteria.

L’enfrontament arribava al final amb una nova victòria de l’OAR Gràcia que constata el dolç moment de forma que viuen els de Sabadell. Dos punts més que generen esperances de mantenir-se a la zona alta de la classificació.

Switch to mobile version