Autor Política
28 Novembre 2014 a 11:30

L’Entesa vincula la dimissió de Paco Fernández al Cas Mercuri

El gerent del Consorci de Residus deixarà el càrrec l’1 de desembre

entesa sabadell

Entesa ha vinculat la dimissió de Fernández al Cas Mercuri // Imatge cedida per Entesa Sabadell

El grup municipal considera que la propera dimissió de Paco Fernández com a gerent dels consorcis del Consell Comarcal, que és farà efectiva l’1 de desembre, no és per causes personals com es vol fer veure si no per la seva implicació en el Cas Mercuri. Tot i que Paco Fernández no ha estat encara imputat sí que ha transcendit l’ús indegut que va fer de la targeta de crèdit del Consorci de Residus en els anys 2011 i 2012 per un import total de 26.000 euros de difícil justificació per les seves responsabilitats laborals.

L’Entesa ha recordat que ja al mes de febrer d’aquest any va demanar la dimissió del president del Consorci per la Gestió de Residus, Juan Carlos Sánchez, per considerar que havia actuat com a agència de col·locació dels PSC. En aquest sentit, recorda que la gestió d’aquest consorci juntament amb el d’Ocupació i Promoció Econòmica (COPEVO) formen part també de la investigació judicial i el sumari del Cas Mercuri pels indicis que apunten que en aquests organismes es contractava personal directament vinculat a l’executiva del PSC de Sabadell.

Finalment, l’Entesa ha instat a les demés forces polítiques amb representació al Consell Comarcal perquè també denunciïn contundentment la utilització de forma indeguda de recursos públics.

Switch to mobile version