Autor Política
18 Novembre 2014 a 13:30

L’Ajuntament de Barberà crea el Consell Municipal d’Infants

L’acte de constitució va tenir lloc el passat 12 de novembre

Imatge de l'esmentat acte del dia 12. // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Imatge de l’esmentat acte del dia 12. // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i la tinent d’Alcaldia d’Educació del consistori barberenc, Mònica Maya, van presidir el passat dia 12 l’acte de constitució del Consell Municipal d’Infants. El consell és un òrgan format per 24 infants d’entre 10 i 11 anys que  fomenta la participació dels nens en els temes cabdals de la ciutat, en especial aquells que tinguin relació amb ells. És una iniciativa que permetrà als infants donar la seva opinió sobre la ciutat i el seu funcionament.

Després de la presentació del document de participació infantil, annex al Reglament d’Organització i Funcionament del Consell Municipal d’infant de Barberà del Vallès, l’alcaldesssa va nomenar als 12 nens i 12 nenes que formaran part de l’ens. Posteriorment, cada un d’ells va llegir el document “Comencem a treballar”,  un text elaborat conjuntament entre tots els participats  que estableix les bases i els objectius del Consell.

Per últim, els infants i l’alcaldessa van construir amb cubs un muntatge amb el nom de la nova entitat i van signar l’acta de constitució del Consell per formalitzar la seva creació.

Switch to mobile version