Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Novembre 2014 a 08:00

La Mola

La Mola

La Mola // Foto: Sergi Colomer

Amb els seus 1.104 metres és el cim més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. En el punt més alt hi trobem el monestir de Sant Llorenç, d’estil romànic i que actualment funciona com a museu restaurant. Forma part de la serralada prelitoral, entre les Arenes i el riu Ripoll.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version