Autor Cultura
28 Novembre 2014 a 09:00

La companyia Femarec torna als escenaris el Dia Mundial de la Discapacitat

Amb l’estrena de “Punt i Seguit”

Cartell de l'espectacale "Punt i seguit" que estrenarà la companyia Femarec el Dia Mundial de la Discapacitat

Cartell de l’espectacale “Punt i seguit” que estrenarà la companyia Femarec el Dia Mundial de la Discapacitat // Imatge del web de Femarec

El proper dimecres 3 de desembre a les 21.00h a l’espai del Casino de l’Aliança del Poblenou, el Grup de Teatre Social de Femarec torna als escenaris amb l’estrena de “Punt i Seguit”.

Aquest nou espectacle, dirigit per Glòria Rognoni, actors i actrius amb discapacitat trencaran els estigmes i faran reflexionar al públic sobre la vida i la mort – el punt i seguit i el punt i final – entre rialles i emocions.

“Punt i seguit” s’estrena el Dia Mundial de la Discapacitat, una data que coincideix amb l’inici de la 18a temporada de teatre de Femarec, una companyia formada íntegrament per actors i actrius amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental sever.

Tal com ja s’ha fet en edicions anteriors, Femarec ha tornat a obrir una causa de micromecenatge a elmeugradesorra.org per tal de recaptar fons a través de donacions a canvi d’invitacions per a l’estrena. Una de les novetats d’enguany és  la col·laboració de CatalunyaCaixa, que amb la seva ajuda permetrà la continuïtat d’aquest projecte pedagògic i de cohesió, malgrat la dràstica reducció de subvencions que han patit les entitats públiques pel tercer sector social.

Com cada any s’espera la presència a l’estrena de representants de les administracions públiques i alguns ambaixadors de Femarec, cares molt conegudes del món de la cultura, la comunicació i l’esport a Catalunya, com ara Arcadi Alibés, Antoni Bassas, Pilarín Bayés, Lloll Bertran, Pep Bou, Xavier Bru de Sala, Núria Feliu o La Cubana, entre d’altres.

Switch to mobile version