Autor Cultura
29 Novembre 2014 a 13:30

La comèdia “Jobs” arriba aquesta nit al Teatre Municipal de Barberà

Demà s’hi presenta “La princesa i el pèsol”

Jobs

Cartell de la comèdia Jobs, que es representa avui al Teatre Municipal de Barberà // Imatge cedia pel Teatre Municipal Cooperativa

La comèdia Jobs es representarà aquesta nit, a dos quarts de 10 del vespre, al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès. Aquesta proposta serà la primera de les dues que aquest cap de setmana acollirà l’espai de cultura barberenc, perquè demà a les 12 del migdia també es presentarà al Teatre la comèdia familiar La princesa i el pèsol, dirigida als més petits.

La concatenació d’esquetxos divertits composa Jobs, que repassa les vicissituds del món laboral. Els actors Edu Méndez, Xevi Casals i Gerard Domènech prometen fer riure “cada deu segons” al públic de Barberà. Amb l’obra repassen diverses feines, des de les més comunes fins a les que tenen trets més singulars. A més, també satiritzen processos que la crisi ha convertit en moda, com ara buscar feina, perdre-la o fer esforços per arribar a la jubilació.

Demà al migdia el Teatre Municipal acollirà una obra de format familiar i dirigida sobretot el més petits. La princesa i el pèsol és una comèdia musical plena d’equívocs en què res és el que sembla. El llegum es converteix en l’epicentre d’una història d’amor que no qualla entre un príncep i una princesa i un rei i una reina. Els responsables de l’obra, però, recorden Martí Pol per alertar que “a Palau, tot està per fer i tot és possible”.

Les entrades pels dos espectacles es poden recollir a les taquilles del Teatre Municipal Cooperativa dues hores abans de l’inici de l’obra. A més, també es poden comprar a través de la seva pàgina web o al Telentrada de les Oficines de Caixa Catalunya.

Switch to mobile version