Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
28 Novembre 2014 a 08:00

La Campana d’Antoni Tàpies

La Campana d’Antoni Tàpies  //  Foto: Anna Sardà

La Campana d’Antoni Tàpies // Foto: Anna Sardà

Aquesta campana d’Antoni Tàpies està instal·lada al centre, concretament a l’espai remodelat del Racó del Campanar, dissenyat especialment per acollir-la. L’escultura va ser adquirida per part de l’Ajuntament de Sabadell a la Galeria Carles Tatché de Barcelona i, abans de ser instal·lada al centre a principis d’aquest mes, es podia veure al pati del Museu d’Art. Està realitzada amb coure i aliatge d’estany, plom, ferro, níquel i zinc.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sabadell o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

Switch to mobile version