Autor Política
25 Novembre 2014 a 10:30

EUiA Sabadell denuncia el caos provocat al centre per diversos canvis en el transport públic

El partit demana explicacions al Govern municipal

Marisol Martínez

Marisol Martínez // Imatge cedida per l’EUiA

EUiA Sabadell ha demanat responsabilitats al Govern de Sabadell pel caos de transport que es va produir el passat cap de setmana al centre de la ciutat. Les parades d’autobús es van traslladar d’urgència el dissabte i la circulació dels transport públic i dels diferents serveis va quedar interrompuda sense cap avís ni planificació previs. Segons EUiA Sabadell la principal causa va ser la negligència del govern municipal davant de la gran afluència de persones que passaven pel nou Passeig de la Plaça Major, on es troba instal·lada la pista de gel.

El partit municipal denuncia que el dissabte es va tallar l’accés als vehicles per aquesta via, molt utilitzada per autobusos, taxis i vehicles de servei públic. El tall va derivar en un desconcert per part dels ciutadans, que no sabien on estaven ubicades les noves parades d’autobús. EUiA vol mostrar així el fracàs de l’Ajuntament de Sabadell en la organització de l’obertura del Passeig, projecte que no es troba del tot acabat.

Marisol Martínez, portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Unida i Alternativa, ha denunciat que aquest tipus de problemes són constants a Sabadell: “Acabem comprovant que no és que s’equivoquin: és que la seva manera de resoldre les coses és generant nous conflictes. S’han acostumat tant a fer les coses malament que si alguna cosa es fa bé acaba sent per error o casualitat. El que va passar dissabte no és un fet fortuït o no previst: era producte de la lògica que cal tenir estudiada, planificada i resolta prèviament quan s’estudien els permisos”. A més, ha afegit que “ja no importa si és per la Festa Major, o producte d’unes obres prèviament planificades o per canvis decidits a la taula d’algun departament municipal. És completament igual. Al final sempre sembla que tot els agafa per sorpresa, sense cap coordinació i mai tenen res previst. A qualsevol ciutat amb un govern seriós, avui estaríem parlant de responsabilitats i de, com a mínim, disculpes. Però a Sabadell les molèsties i els problemes de mal govern que afecten als ciutadans i ciutadanes surten de franc i sense que ningú accepti responsabilitats”.

Switch to mobile version