Autor Cultura
4 Novembre 2014 a 15:30

Els Ganàpies de la UAB actuaran per la Festa Major

Aquest any actuaran amb els Arreplegats de la Zona Universitària

Cartell cedit pels Ganàpies de la UAB

Cartell cedit pels Ganàpies de la UAB

Aquest dijous, 6 de novembre, se celebra la Festa Major de la UAB. La jornada comptarà, com cada any, amb l’actuació castellera dels Ganàpies de la UAB, i que enguany té una transcendència especial, atès que coincideix amb la celebració del 20è Aniversari dels de la camisa blava, que va néixer un 4 de novembre de 1994 – també en el marc de la Festa Major de la UAB – essent la primera colla castellera universitària.

L’actuació dels Ganàpies començarà a les 15.30h, a la Plaça Cívica. Aquest curs, els Ganàpies han començat forts, i podria ser que, amb motiu de la celebració dels 20 anys, es puguin veure per primera vegada castells de 7. A més, a diferència d’altres anys, també hi actuarà una colla convidada, els Arreplegats de la Zona Universitària.

Al llarg de tota la festa, els Ganàpies tindran una barra a Humanitats, on oferiran begudes i queviures, i on continuaran amb la festa després de la seva actuació castellera.

Switch to mobile version