Autor Natació
12 Novembre 2014 a 14:30

El Trofeu CN Sabadell se celebrarà al març

La competició s’emmarca en el Circuit Català de Trofeus de Natació

Circuit Trofeus Natació

Presentació del Circuit Català de Trofeus de Natació // Imatge cedida pel CN Terrassa

El Trofeu CN Sabadell de natació torna a formar part del Circuit Català de Trofeus de Natació, que enguany celebra l’edició número 16. El club sabadellenc organitzarà la seva prova el cap els dies 7 i 8 de març, just després de que el CN Terrassa organitzi la seva, que a més serà el Campionat de Catalunya Open.

El Circuit Català de Trofeus de Natació és una de les competicions aquàtiques més prestigioses d’Espanya. L’organització corre a càrrec de la Federació Catalana de Natació (FCN) en col·laboració amb set clubs catalans, entre ells el CN Terrassa i el CN Sabadell. Les proves donaran el tret de sortida aquest dissabte a la piscina del CN Sant Andreu, que acollirà el Trofeu Alejandro López. Una setmana més tard el CN Minorisa de Manresa organitzarà la segona de les proves del circuit i serà llavors el torn del Natació, que reprendrà la competició després d’un mes d’atur. Al juliol se celebrarà el Trofeu Ciutat de Mataró i s’acabarà el circuit.

Laura Rodríguez, finalista dels premis de la quinzena edició

En l’acte de presentació de l’edició d’enguany del Circuit la FCN va atorgar els premis de l’edició anterior. La nedadora del CN Sabadell Laura Rodríguez va ser finalista en categoria femenina i va quedar per darrera de les integrants del Sant Andreu Jessica Vall i África Zamorano.

Switch to mobile version