Autor Bàsquet
4 Novembre 2014 a 14:30

El Sant Nicolau venç i convenç

Gran victòria contra l’Olivar per 70-87

Sant Nicolau

Temps mort del Sabadell Sant Nicolau // Foto: Imatge del web del Sabadell Sant Nicolau

El Olivar 70-87 Sabadell Sant Nicolau

El Olivar (18+19+12+21): Nesic (6), Hidalgo (11), Legasa (10), García (7), Martí (20) -cinc inicial- Sanz (-), Pérez (3), Alcalá (2), Jaime (2) i Pursl (9)

Sabadell Sant Nicolau (26+20+21+20): Costa (16), Clotet (6), Torres (7), Moix (5), Sabata (15) -cinc inicial- Sobrepera (4), Wilson (-), López (16), Angelats (4), Maki (2) i Abella (12)

Marcador per quarts: 18-26, 37-46 (decans), 49-67 i 70-87 (final)

Àrbitres: Martínez i Marcos. Sense expulsats per faltes.

Bon partit del Sabadell Sant Nicolau a la difícil pista de Miralbueno El Olivar. El conjunt d’Àlex Terés va aconseguir la segona victòria en tres jornades després de superar al Olivar, equip filial del CAI Zaragoza d’ACB, per un contundent 70-87. El matx dels grana va ser molt complet i el van tenir en tot moment sota control. L’aportació dels joves jugadors com Nil Sabata, Ignasi Moix o Àlex Abella va ser cabdal per aconseguir el resultat final.

Des d’un primer moment el partit va ser grana. Clar, que el rival va competir amb el que tenia i en alguns moments va posar les coses difícils als vallesans. El primer quart va acabar amb un ampli 18-26 favorable al Sant Nicolau gràcies a un joc alegre i efectiu en atac que va tenir com a protagonistes als joves sabadellencs. Al segon temps el parcial va ser de 19-20, però l’avantatge es va mantenir i el domini no va variar. I el mateix guió va continuar a la represa. El domini i el bon joc va ser del Sant Nicolau i fruit d’això va aconseguir la màxima anotació dels tres partits disputats fins ara.

Dissabte torna el bàsquet al Pavelló del Nord i els d’Àlex Terés rebran al CB Salt. Els gironins porten el mateix balanç de victòries i derrotes que els vallesans (2-1) i ara per ara son tercers classificats.

Switch to mobile version