Autor Bàsquet
1 Novembre 2014 a 08:30

El Sant Nicolau, a guanyar a Saragossa

Jugarà contra l’Olivar, un clàssic de la Lliga EBA

Sant Nicolau

Temps mort del Sabadell Sant Nicolau // Foto: Imatge del web del Sabadell Sant Nicolau

Viatge llarg del Sabadell Sant Nicolau avui per disputar la tercera jornada de la Lliga EBA. Els grana visitaran la pista del Olivar, equip filial del CAI Saragossa de l’ACB i club que ja porta moltes temporades a la categoria enfrontant-se als equips catalans. El matx es jugarà a les 20 h a la pista aragonesa.

Per aquest partit Àlex Terés comptarà amb tots els seus integrants a excepció d’Ikka Maki i Jordi Clotet, que  igual que a les darreres jornades són baixa. Els granes arriben a aquest matx amb un balanç igualat d’una victòria (59-47 contra l’Arenys) i una derrota (81-63 contra el Collblanc). Mateix balanç té el seu rival, que va debutar al campionat amb una ajustada victòria contra el Castelldefels (86-84) però que arriba a aquest partit després de caure a la pista del Pardinyes per 65-59. Pel que fa als precedents més recents entre tots dos equips, els granes van fer-se amb la victòria en els dos partits corresponents a la temporada passada: 66-57 a Sabadell i per 64-82 a Saragossa.

Amb motiu d’aquest desplaçament a Saragossa, l’entitat grana ha posat un autocar a disposició dels seus socis i afeccionats. D’aquesta manera i com a les temporades anteriors, els simpatitzants del Sant Nicolau podran acompanyar i recolzar l’equip en aquest partit.

Switch to mobile version