Autor Política
3 Novembre 2014 a 17:30

El PSC inicia un programa per escoltar les propostes dels ciutadans

“Digues la teva!” vol incentivar la participació ciutadana

Ayuso presentant la campanya “Digues la teva!” // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Ayuso presentant la campanya “Digues la teva!” // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell i candidat del PSC a l’alcaldia, Josep Ayuso, està impulsant un nou programa participatiu, Digues la teva, que permetrà als ciutadans presentar les seves propostes i inquietuds sobre el present i el futur de la ciutat.

Digues la teva! estarà format per actuacions presencials, trobades, espais al carrer i participació on-line a través del web www.josepayuso.cat. Una de les accions més destacades de la iniciativa són les trobades que es fan a la seu del PSC cada segon dijous de mes, on militants, simpatitzants i ciutadans reflexionen i debaten sobre la situació del municipi. La primera trobada va ser el 9 d’octubre i va comptar amb la participació de prop de 50 persones. La propera sessió està prevista pel 13 de novembre a les 18.30h.

A la seu del grup municipal s’ha instal·lat una urna que visitarà el diferents barris de Sabadell a partir del 15 de novembre, per poder dipositar-hi totes les aportacions.

Josep Ayuso va afirmar durant la presentació de la campanya que vol “escoltar la veu de tothom a l’hora de dissenyar el futur de Sabadell” i que aquesta es la raó per la qual s’ha posat en marxa Digues la teva!. “Més enllà del contacte diari que tenim amb la ciutat des del govern, creiem que és positiu obrir el màxim de canals de participació perquè la ciutadania es pugui expressar”, explicava el candidat a l’alcaldia.

A més a més, el nou programa de participació ciutadana pretén donar més protagonisme als joves sabadellencs. En aquest sentit, es farà una trobada dedicada al jovent amb l’objectiu d’abordar les qüestions que els afecten perquè, tal i com explicava la primera secretària de la Joventut Socialista de Sabadell, Mercè Porras,“ells són part del present i part del futur de la ciutat i, per tant, és molt important la visió que puguin donar”. “Volem arribar al jovent que normalment no participa a la vida política però que pensem que té molt a dir”, afegia.

Al llarg dels propers mesos, s’aniran dissenyant actuacions per completar les activitats ja previstes i per ampliar les possibilitats de participació.

Switch to mobile version