Autor Futbol
22 Novembre 2014 a 14:30

El Mercantil celebra la presentació de tots els equips demà

Després el juvenil jugarà un partit clau

CE Mercantil

Cartell que anuncia el partit de demà // Imatge cedida pel CE Mercantil

El CE Mercantil de Sabadell viu un cap de setmana intens. Demà presentarà tots els seus equips del futbol base una estona abans que, a les 12 del migdia, se celebri l’enfrontament entre el juvenil de Divisió d’Honor del club i el Badalona. El partit és transcendental tant pels de casa com per l’equip visitant, ja que tots dos equips necessiten els punts per sortir de la zona de descens.

La presentació del futbol base del Mercantil començarà a les 10, dues hores abans del partit. Llavors, els juvenils del club local i els del Badalona sortiran a la gespa per intentar aconseguir tres punts que tots dos necessiten de manera imperiosa. Tants els blaugrana com els blanc-i-blaus estan en zona de descens i lluiten per continuar la temporada vinent a la màxima categoria dels juvenils, la Divisió d’Honor.

El conjunt local, però, encara afronta el repte amb més complicacions que el Badalona. El Mercantil tornarà a sortir a la gespa amb moltes baixes. Aquesta situació s’ha prolongat des de l’inici de temporada i no ajuda a estabilitzar l’equip, que cada cap de setmana ha de construir un onze diferent i no aconsegueix mantenir una certa regularitat. Tot i això, des del club reconeixen la importància de guanyar el partit de demà per continuar vius en la lluita per la salvació.

Switch to mobile version