Autor Societat
13 Novembre 2014 a 15:30

El GEM dels Bombers de la Generalitat compleix 25 anys

La Generalitat va homenatjar una de delegació de la unitat

El conseller Espadaler va rebre la unitat GEM dels Bombers de la Generalitat // Imatge de Gencat.cat

El conseller Espadaler va rebre la unitat GEM dels Bombers de la Generalitat // Imatge de Gencat.cat

El Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat de Catalunya arriba al seu 25è aniversari. Per tal de commemorar el fet, el conseller Ramon Espadaler va rebre el passat dimarts una delegació de la unitat per retre’ls homenatge.

La trobada, que va ser a la seu a Barcelona del Departament d’Interior, va comptar amb la presència de Ramon Parés, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Albert Vilanova, subdirector general operatiu, i Sebastià Massagué, responsable dels grups operatius dels Bombers. El GEM va acudir amb la delegació formada per Miquel Vidal, cap i doctor, Antonio Benavides, doctor, Ramon Prat, doctor, i Jesús Cabañas, infermer.

Prat, actualment jubilat, va impulsar la creació del GEM al 1989 mitjançant el seu càrrec de cap de la Secció d’Inspecció de la Direcció General. Vidal i Benavides es van sumar al projecte, conformant el primer equip mèdic, que van acabar de completar les doctores Conchita Morales, Marta Hernández i Rosa Rojas.

Switch to mobile version